top of page

VÄLKOMMEN TILL VÄSTERÅS!

Mälaren kmanna.jpeg
Om: Om

Västerås är Sveriges sjätte största stad och är belägen i Mälardalen. Staden har en lång historia med rötter som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Västerås ligger vackert vid Mälarens strand och har en mix av moderna och historiska byggnader, så som Domkyrkan, slottet Västerås och Djäkneberget. 

Tack vare sitt läge och närhet till Stockholm fungerar Västerås som en viktig nod för näringsliv och befolkning i regionen. 

Mälardalens universitet innefattar två olika campus. En belägen i Västerås och den andra i Eskilstuna med 20 000 elever. Den 1 januari 2022 gick Mälardalens högskola till ett universitet, vilket gör det till Sveriges nyaste universitet. 

Linje.png
  • Vad är kontaktmannakonferensen?
    Kontaktmannakonferensen är en årlig konferens för samtliga medlemsföreningar i Sveriges Ekonomföreningars Riksorganisation (S.E.R.O.). Här får du som deltagare möjligheten att nätverka med framtida potentiella arbetsgivare, kollegor eller samarbetspartners. Samtidigt hoppas vi, med hjälp av våra sponsorer och föreläsare kunna ge dig motivation i dina studier och också för framtida arbeten!
  • Hur anmäler jag mig?
    Respektive medlemsförening kommer att få en inbjudan i god tid innan konferensen äger rum. Därefter får ni själva anmäla er här på våran hemsida.
bottom of page