Årets föreläsare

Lena Jonsson

Vilka är Wermkon? Vi är det enda företaget i Sverige som är nischade inom HSE. Vi ser att kraven på chefer och projektägare ökar för varje år som går. Därför finns vi här för att avlasta er.

Lena Jonsson grundade Wermkon då hon såg ett behov på marknaden. Dessutom fanns det ingen annan som levererade säkerhet och arbetsmiljö som en kärnverksamhet. Vi jobbar med HSE, projektledning, koordinering och utbildning inom industrin. Vi ser till att projekt kommer i mål samt att lagar och regler följs. Vårt mål är att frigöra tid för våra kunder och skapa säkra arbetsplatser. Varje dag. Året om.

Susanne Birgersdotter

Susanne Birgersdotter har ett liv fyllt av både framgångar och motgångar. Den omtalade serie-entreprenören har nått stora framgångar med sina bolag där hon lockat både investerare som Petter Stordalen och Camilla Läckberg samt legat etta på AppStore – utan någon erfarenhet av tech-branschen. 2019 nominerades hon till näringslivets mäktigaste kvinna och de senaste tre åren har DI Digital nominerat henne till Sveriges mäktigaste grundare.

Michael Södermalm

Michael Södermalm får dig att bli mer medveten om vilka faktorer och drivkrafter som styr och påverkar framgång.

Michael är en garanterad energikick! Han levererar inte bara nyttiga verktyg, utan även erfarenheter, lärdomar, energi och livsglädje som inte lämnar någon oberörd. En bra blandning mellan allvar, skratt, teoretiska exempel och praktiska övningar. Han blev 2012 utsedd till Årets talare av Eventbolaget I.C.E. Event & Konferens AB i Helsingborg.